Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benspelen.nl
  • Scherpe tarieven
  • Grootste showtuin van NL
  • Enorm aanbod
  • Made in Holland
  • Maatwerk is mogelijk

De meest geschikte openbare speeltoestellen

Heeft u een vereniging of wilt u een uw openbare ruimte verbeteren door speeltoestellen toe te voegen? In deze blog leggen we u uit welke speeltoestellen het meest geschikt zijn voor openbare ruimtes en waar u op moet letten bij de aanleg van deze speeltoestellen.

Openbare speeltoestellen met certificaat

Om geschikt te zijn voor de openbare ruimte is het noodzakelijk dat de speeltoestellen volledig zij gekeurd. Na keuring krijgen de speeltoestellen een certificaat. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle speeltoestellen geschikt zijn voor de openbare ruimte en voldoen aan alle eisen van de Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit. Deze speeltoestellen krijgen dan het EN 1176 keurmerk.

Openbare speeltoestellen voor kleine openbare ruimtes

Heeft u een sportvereniging en wilt u voor uw leden een leuke speelplaats maken om zich te vermaken? Voor kleinere openbare ruimtes is het verstandig om niet te grote speeltoestellen te kiezen. Denk hierbij aan speeltorens waarop en waaronder kinderen kunnen spelen. Ook speelhuisjes zijn speeltoestellen geschikt voor de openbare ruimte. Duikelrekken, evenwichtsbalken en klimtoestellen geven ook de oudere kinderen uren speelplezier.

Voeg sportiviteit toe aan de openbare ruimte

Buitenspelen is natuurlijk super gezond. Speeltoestellen voor de openbare ruimte kunnen dit bevorderen. Denk hierbij aan speeltoestellen als pannaveldjesbasketbalpalen en trampolines. Dit zijn ideale speeltoestellen voor grote groepen om zicht te vermaken.

Maatwerk speeltoestellen voor de openbare ruimte

Elke openbare ruimte is anders. U ontkomt er daarom bijna niet aan om sommige onderdelen van uw openbare ruimte op maat te laten maken. Maatwerk kan veel mogelijkheden bieden. Denk hierbij aan een speeltoren die volledig zelf samengesteld kan worden door een combinatie van Robinia schommels met klimrekken. Wij helpen u graag uw speeltoestellen voor de openbare ruimte samen te stellen.

Biedt gebruikers de veiligheid die ze nog hebben

U wilt natuurlijk bij de aanleg van uw speeltoestel in de openbare ruimte een zo goed mogelijke indeling, maar ook zo veilig mogelijk. Daarom is het verstandig om rondom de speeltoestellen veiligheidsmaatregelen te nemen. Denk hierbij aan rubberen tegels of kunstgras. Deze toepassingen zorgen ervoor dat gebruikers bij eventuele ongelukken zacht vallen. Neem dus zeker veiligheid mee in de aanleg van uw openbare ruimte.

Vragen over openbare speeltoestellen?

Heeft u nog vragen over openbare speeltoestellen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bekijk onze speeltoestellen
Klantbeoordelingen
Beoordelingen van onze klanten:
9.2 van 1 10
9.2 / 10 - 62 beoordelingen
62 Benschop Speelplezier beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
23-08-2022
Snelle levering Goede kwaliteit Aardig personeel...
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Cash