Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl

Ruilen

Herroepingsrecht

U heeft het recht om bij de aankoop van producten de overeenkomst zonder opgave van redenen ongedaan te maken gedurende 14 dagen. Deze bedenktijd van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger dient bekend gemaakt te worden aan de ondernemer.

U dient zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking tijdens de bedenktijd. Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren aan de ondernemer te retourneren. Als het redelijkerwijs mogelijk is, moet het product in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden, volgens de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten herroeping 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen hoogstens de kosten van terugzending voor uw rekening. Wanneer u een bedrag betaalt heeft, zal Benschop Speelplezier dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Uitzonderingen op herroeping 

Er bestaan enkele uitzonderingen op uw herroepingsrecht. Voor deze uitzonderingen verwijzen wij u naar artikel 8 van de Algemene verkoopvoorwaarden.

Waarom Benschop speelplezier?

  • Scherpe tarieven
  • Maatwerk is mogelijk
  • Made in Holland
  • Grootste showtuin van Nederland
  • Ook voor (kinder)feestjes


Reserveer nu voor de speeltuin

Speeltoestellen Nieuwland

 
  • Uitgebreid betaalgemak: