Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl

01-09-2017 | De verschillende trampolinekeurmerken

Er zijn verschillende keurmerken waar onze trampolines aan voldoen. Uiteraard geeft dit vertrouwen, maar waar staan de verschillende keurmerken eigenlijk voor?

CE-Markering

Op onze producten is de CE-Markering te vinden. Hiermee wordt aangegeven dat het product voldoet aan de wettelijke vereisten op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en consumentenbescherming. Deze wettelijke vereisten zijn gesteld in de van toepassing zijnde EU-richtlijnen. Producten moeten met dit teken zijn voorzien, anders mag het product niet worden verhandeld op de Europese markt.

GS/TÜV

Naast het de CE-Markering zijn veel van onze producten voorzien van het GS/TÜV keurmerk. TÜV Nederland is een inspectiebureau dat ieder jaar veiligheidsinspecties uitvoert op speeltoestellen. Het inspectiebureau onderwerpt de trampolines aan allerlei testen, zoals duurzaamheids-, gewichts-, en stabiliteitstesten. Ook voeren ze UV-testen uit op het springdoek en de beschermrand van de trampoline. Door deze inspectie is de kwaliteit van de trampoline gewaarborgd en kunt u veilig van uw trampoline genieten!

AIB/Vinçotte

Wanneer producten ook zijn gekeurd door een ander onafhankelijk instituut naast GS/TÜV, AIB/Vinçotte, dan zijn de producten getest die als speeltoestellen in een openbare ruimte kunnen staan. De trampolines die de kwaliteitszegel AIB/Vinnçotte dragen, mogen dus worden geplaatst op openbare terreinen als schoolpleinen, campings en kinderboerderijen.

Alle drie de keurmerken

Wanneer het product dat u wilt kopen beschikt over bovenstaande drie keurmerken, dan beschikt het product over alle mogelijke kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Zoekt u een trampoline als allerbeste uit de bus komt? Dan doet u er goed aan om een trampoline aan te schaffen die over bovenstaande drie keumerken beschikt.

De verschillende trampolinekeurmerken

Waarom Benschop speelplezier?

  • Scherpe tarieven
  • Maatwerk is mogelijk
  • Made in Holland
  • Grootste showtuin van Nederland
  • Ook voor (kinder)feestjes


Reserveer nu voor de speeltuin

  • Uitgebreid betaalgemak: