Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl
2052-speeltuin-zuid-holland.jpg

Benschop Speelplezier

 

 

Producent van speeltoestellen

In ons assortiment vindt u speeltoestellen, trampolines en buitenmeubels van topkwaliteit. Geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik. Omdat wij een groot gedeelte van het assortiment zelf produceren, bent u voor maatwerk bij ons aan het juiste adres.

Voor elke tuin een speeltoestel

Door ons brede aanbod aan speeltoestellen, bieden wij vrijwel voor elke tuin een oplossing. Deze toestellen zijn altijd scherp geprijsd, omdat u rechtstreeks bij de fabrikant koopt. In het assortiment vindt u schommels, speeltorens duikelrekken en nog veel meer. 

Trampoline leverancier A-Merken

Naast bovenstaande speeltoestellen, bent u voor trampolines ook bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 300 trampolines bieden wij genoeg keuze. Ons assortiment bestaat uit trampolines van de bekende  en gerenommeerde merken.

Trampolines van Ben Spelen

Naast de bekende merken, produceren wij zelf ook trampolines van een uitstekende kwaliteit. Compleet met een hardhouten bekisting om uw trampoline in te kunnen bouwen in uw tuin. U bent van harte welkom om te komen kijken wat er allemaal mogelijk is. 

Grote showtuin speeltoestellen

Overweegt u een speeltoestel aan te schaffen? Dan kunt u die bij ons gratis en vrijblijvend uitproberen in onze showtuin van 10.000 m2. Hier staan meer dan 50 speeltoestellen opgesteld. Ook leuk als dagje uit met uw kinderen. De showtuin is gelegen in Nieuwland.

De grootste in groot buitenspeelgoed

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Ook bent u van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Onze winkel en showrooms zijn geopend op maandag tot zaterdag van 8:00 tot 18:00 uur. Het is ook mogelijk om op afspraak 's avonds langs te komen.

Neem direct contact op
Over ons

Waarom Benschop speelplezier?

  • Scherpe tarieven
  • Maatwerk is mogelijk
  • Made in Holland
  • Grootste showtuin van Nederland
  • Ook voor (kinder)feestjes


Reserveer nu voor de speeltuin

Speeltoestellen Nieuwland

 
  • Uitgebreid betaalgemak: