Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benspelen.nl
  • Scherpe tarieven
  • Grootste showtuin van NL
  • Enorm aanbod
  • Made in Holland
  • Maatwerk is mogelijk
Over ons - Over ons

Benschop Speelplezier

Benschop speelplezier levert speeltoestellen van topkwaliteit voor particulier en openbaar gebruik. Bekijk onze openingstijden.

Producent van speeltoestellen

In ons assortiment vindt u speeltoestellen, trampolines, skelters en buitenmeubels van topkwaliteit. Geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik. Omdat wij een groot gedeelte van het assortiment zelf produceren, bent u voor maatwerk bij ons aan het juiste adres.

Voor elke tuin een speeltoestel

Door ons brede aanbod aan speeltoestellen, bieden wij vrijwel voor elke tuin een oplossing. Deze toestellen zijn altijd scherp geprijsd, omdat u rechtstreeks bij de fabrikant koopt. In het assortiment vindt u schommels, speeltorens, duikelrekken en nog veel meer. 

Bekijk onze speeltoestellen
Over ons - Trampoline leverancier van A-Merken

Trampoline leverancier van A-Merken

Naast bovenstaande speeltoestellen, bent u voor trampolines ook bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 300 trampolines bieden wij genoeg keuze. Ons assortiment bestaat uit trampolines van de bekende  en gerenommeerde merken.

Trampolines van Benschop Speelplezier

Naast de bekende merken, produceren wij zelf ook trampolines van een uitstekende kwaliteit. Compleet met een hardhouten bekisting om uw trampoline in te kunnen bouwen in uw tuin. U bent van harte welkom om te komen kijken wat er allemaal mogelijk is. 

Trampoline montage

Benschop Speelplezier kan al de trampolines voor u monteren en eventueel ingraven, hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Vraag een offerte aan.

Bekijk onze trampolines

Grote showtuin speeltoestellen

Overweegt u een speeltoestel aan te schaffen? Dan kunt u die bij ons gratis en vrijblijvend uitproberen in onze showtuin van 10.000 m2. Hier staan meer dan 50 speeltoestellen opgesteld. De showtuin is gelegen in Nieuwland.

Groot in groot buitenspeelgoed

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Ook bent u van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. 

Neem direct contact op
Over ons - Grote showtuin speeltoestellen

Speeltoestellen van topkwaliteit

Benschop speelplezier levert speeltoestellen van topkwaliteit voor particulier en openbaar gebruik. Veel speeltoestellen uit ons assortiment worden door onszelf gemaakt. Hierdoor kunnen ze ook aangepast worden aan uw wensen. Voor elke tuin zijn er mogelijkheden voor een speeltoestel.

Bezoek onze grote buitenspeeltuin van 10.000 m2 met 50 speeltoestellen. Wilt u komen spelen? Dan kunt u  direct online reserveren. 

Neem direct contact op
Over ons - Over ons - Home
Klantbeoordelingen
Beoordelingen van onze klanten:
9.2 van 1 10
9.2 / 10 - 62 beoordelingen
62 Benschop Speelplezier beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
23-08-2022
Snelle levering Goede kwaliteit Aardig personeel...
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Cash