Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benspelen.nl
  • Scherpe tarieven
  • Grootste showtuin van NL
  • Enorm aanbod
  • Made in Holland
  • Maatwerk is mogelijk

Speeltoestellen voor openbaar gebruik

Bij ons vindt u een breed assortiment aan speeltoestellen die geschikt zijn voor de openbare ruimte. Deze professionele speeltoestellen worden gemaakt met veiligheid voorop en zijn gecertificeerd voor het gebruik in openbare ruimtes. Denk hierbij aan een speelplaats, (basis) school of kinderopvang.

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid vinden wij erg belangrijk.

De speeltoestellen voor de openbare sector worden geleverd met een logboek, veiligheidscertificaat en type plaatje. Naast de speeltoestellen kunt u bij ons ook terecht voor veiligheidsondergronden voor uw speelterrein zoals onder andere rubberen tegels of kunstgras.

Kom gerust eens kijken op ons ruime showterrein (10.000 m2) of kies ervoor om direct een offerte aan te vragen.

 
6283-openbare-speeltoestellen.jpg

Openbare speeltoestellen

 
6284-schommel-speeltuin-500x500.jpg

Openbare schommels

 
2270-toestellen2009-014-500x500.jpg

Openbare glijbanen

 
2272-toestellen2009-022.jpg

Openbare wippen

 
6285-zeskantig-duikelrek.jpg

Openbare duikelrekken

 
2450-akrobat-trampoline-primus-1.jpg

Openbare Trampolines

Alles wat u moet weten over onze openbare speeltoestellen

Bij ons vindt u een breed assortiment speeltoestellen, die geschikt zijn voor openbare ruimtes. De speeltoestellen zijn speciaal gemaakt en gecertificeerd zodat ze geschikt zijn voor de openbare ruimte. Denk aan een speelplaats, (basis) school of kinderopvang. 

De kwaliteit en veiligheid van openbare speeltoestellen

Onze speeltoestellen voor openbaar gebruik worden geleverd met een logboek, veiligheidscertificaat en type plaatje. Naast de speeltoestellen bent u ook bij ons aan het juiste adres voor veiligheidsondergrond voor uw speeltoestellen zoals bijvoorbeeld rubber tegels of kunstgras.

Brede selectie aan openbare speeltoestellen

Op zoek naar veilige en leuke speeltoestellen voor openbare ruimtes? Wij bieden u een fantastische selectie! Van swingende schommels tot avontuurlijke glijbanen, wippen die blije gezichten uitlokkenduikelrekken die uitdagen en stuiterende trampolines - ons assortiment heeft voor elk wat wils. En het allerbelangrijkste: veiligheid staat bij ons voorop. Elk speeltoestel is ontworpen en getest om maximale veiligheid en duurzaamheid te garanderen, zodat kinderen zorgeloos kunnen spelen. Perfect voor parken, scholen en kinderopvangcentra. Kies voor speeltoestellen waar plezier en veiligheid hand in hand gaan!

Kom de speeltoestellen bekijken 

Wilt u graag de openbare speeltoestellen uit onze webshop in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze speeltuin van 10.000m in Nieuwland, Zuid-Holland. In de speeltuin staan meerdere openbare speeltoestellen opgesteld. Ook kunt u langskomen voor een gesprek met advies op maat. 

Maatwerk nodig voor uw openbare speelplaats?

Met een uitgebreid aanbod aan openbare speeltoestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een specifiek speeltoestel en is deze momenteel niet bij ons in het assortiment opgenomen? Door onze jarenlange ervaring in het maken van speeltoestellen kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Zo kunt u zelf volledig uw eigen speeltoestel samenstellen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de openbare speeltoestellen of heeft u specifieke wensen voor maatwerk? Wij helpen u graag verder. Maak eenvoudig uw afspraak of bel ons direct op 0183 56 11 72.

Neem direct contact op
Klantbeoordelingen
Beoordelingen van onze klanten:
9.2 van 1 10
9.2 / 10 - 62 beoordelingen
62 Benschop Speelplezier beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
23-08-2022
Snelle levering Goede kwaliteit Aardig personeel...
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Cash