Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl

Openbare Schommelpalen

Op zoek naar schommelpalen die geschikt zijn voor openbaar gebruik? Dan bent u bij Benschop Speelplezier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u het assortiment aan openbare schommelpalen. Deze producten maken wij zelf, hierbij is maatwerk altijd mogelijk.

Sorteren
 
Toon
 
 
3500-041-01-i.jpg

Professionele schommelpaal T met 4 haken

• Breedte: 264 cm
• Hoogte: 233 cm
• Thermisch verzinkt staal
€ 1.149,00 Levertijd op aanvraag
 
 
3495-041-02-i.jpg

Professionele schommelpaal L met 2 haken

• Breedte: 138 cm
• Hoogte: 233 cm
• Thermisch verzinkt staal
€ 877,00 Direct leverbaar
 

Schommelpalen voor openbaar gebruik

Bij ons vindt u schommelpalen die geschikt zijn voor openbaar ruimtes. Deze openbare schommelpalen worden gemaakt met de veiligheid voorop en zijn gecertificeerd voor openbaar gebruik. Denk hierbij aan gebruik op een speelplaats, (basis) school of kinderopvang.

De kwaliteit en veiligheid van openbare schommelpalen

Onze openbare schommelpalen worden geleverd met een logboek, veiligheidscertificaat en type plaatje. Naast de schommelpalen bent u ook bij ons aan het juiste adres  voor veiligheidsondergrond voor uw schommelpalen zoals bijvoorbeeld rubber tegels of kunstgras.

Kom de schommelpalen bekijken 

Wilt u graag de openbare schommelpalen uit onze webshop in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze speeltuin van 10.000m in Nieuwland, Zuid-Holland. In de speeltuin staan meerdere openbare schommelpalen opgesteld. Ook kunt u langskomen voor een gesprek met advies op maat. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de openbare schommelpalen of heeft u specifieke wensen voor maatwerk? Wij helpen u graag verder.  Maak eenvoudig uw afspraak of bel ons direct op 0183 56 11 72.

  • Uitgebreid betaalgemak: