Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl

Openbare Zware Schommels

Voor openbare zware schommels bent u bij Benschop Speelplezier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u de zware schommels die geschikt zijn voor openbaar gebruik. Deze zware schommels worden met de hand gemaakt, hierbij is maatwerk altijd mogelijk. 

Sorteren
 
Toon
 
 
3628-024-01-i.jpg

Professionele schommel van hout

  • Aantal schommelhaken: 4
  • Breedte schommel: 285 cm
€ 902,00 5 werkdagen levertijd
 
 
3563-040-01-i.png

Professionele rotatieschommel

  • Aantal schommelhaken: 1
  • Breedte schommel: 799 cm
€ 5.142,00 Levertijd op aanvraag
 

Zware schommels voor openbaar gebruik

Bij ons vindt u zware schommels die geschikt zijn voor openbaar ruimtes. Deze openbare zware schommels worden gemaakt met de veiligheid voorop en zijn gecertificeerd voor openbaar gebruik. Denk hierbij aan gebruik op een speelplaats, (basis) school of kinderopvang.

De kwaliteit en veiligheid van openbare zware schommels

Onze zware schommels voor openbaar gebruik worden geleverd met een logboek, veiligheidscertificaat en type plaatje. Naast de zware schommels bent u ook bij ons aan het juiste adres  voor veiligheidsondergrond voor uw zware schommels zoals bijvoorbeeld rubber tegels of kunstgras.

Kom de zware schommels bekijken 

Wilt u graag de openbare zware schommels uit onze webshop in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze speeltuin van 10.000m in Nieuwland, Zuid-Holland. In de speeltuin staan meerdere openbare zware schommels opgesteld. Ook kunt u langskomen voor een gesprek met advies op maat. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de openbare zware schommels of heeft u specifieke wensen voor maatwerk? Wij helpen u graag verder.  Maak eenvoudig uw afspraak of bel ons direct op 0183 56 11 72.

  • Uitgebreid betaalgemak: