Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl

Speeltorens

Alle speeltorens die u hier vindt bestaan uit echt vakwerk en zijn van top-kwaliteit. Maatwerk is hierbij mogelijk. De speeltorens zijn gemaakt van duurzaam Noord-Europees Vurenhout. Alle slotbouten en houtdraadbouten zijn van verzinkt staal en alle schroeven zijn van RVS staal. Alles is keurig afgewerkt met doppen en moerkappen. 

Daarnaast hebben wij veel ervaring in maatwerk speeltorens. U kunt snel en eenvoudig een vrijblijvende afspraak met ons maken voor passend advies. 

Sorteren
 
Toon
 
 
2326-speelhuisje-jonathan.jpg

Speelhuisje Jonathan

€ 1.295,00 5 werkdagen levertijd
 
2Volgende

Speeltorens met dak en trap

Het overgrote deel van de speeltorens heeft een dak wat standaard wordt bijgeleverd. Enkele speeltorens hebben een dak als optie. Bedenk dus voor uzelf of u standaard een dak op uw speeltoren wilt hebben. Hetzelfde geldt voor een trap. U kunt dus zelf beslissen of u een speeltoren met trap wilt hebben.

Hoge kwaliteit speeltorens

De speeltorens zijn gemaakt van duurzaamd Noord-Europees Vurenhout. Alle slotbouten en houtdraadbouten zijn van verzinkt staal en alle schroeven zijn van RVS staal. Alles is keurig afgewerkt met doppen en moerkappen. Op deze manier kunnen wij voor u de allerbeste kwaliteit garanderen. Voor maximale veiligheid en maximaal speelplezier!

Kom ze bekijken

Wij hebben onze eigen speeltuin van 10.000m2. Hier staan meer dan 50 toestellen opgesteld, waaronder verschillende van onze speeltorens. Hier kunt u gelijk zien hoe de speeltorens na veelvuldig gebruik en vele weersomstandigheden eruit zien. Het resultaat zal u verbazen!

Speeltorens op maat

Wij produceren al ruim 18 jaar onze eigen speeltorens. Hierdoor zijn de toestellen van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft onze ervaring ertoe geleid dat we ook heel precies maatwerk kunnen leveren. Heeft u specifieke wensen? Wij nemen ze graag met u door om tot een speeltoren op maat te komen. U kunt snel en eenvoudig een vrijblijvende afspraak met ons maken voor passend advies.

  • Uitgebreid betaalgemak: