Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benspelen.nl
  • Scherpe tarieven
  • Grootste showtuin van NL
  • Enorm aanbod
  • Made in Holland
  • Maatwerk is mogelijk

Speeltoren kopen? Dit zijn alle opties

23-08-2022

Geen enkel speeltoestel voor in uw tuin prikkelt de fantasie en creativiteit meer dan een speeltoren. Wanneer u een speeltoren wilt kopen, kan de keuze aan (extra) opties overweldigend zijn. Zo kunt u kiezen voor een glijbaan, glijbuis, schommel, klimmuur- of net of een extra trapje, om maar wat te noemen. Bij Benschop Speelplezier bent u aan het juiste adres voor een overzicht van alle opties en tips voor uw speeltoren.

Standaard speeltorens

Een standaard speeltoren bij Benschop speelplezier bestaat uit een trap, veranda of huisje en een glijbaan. Onze speeltorens worden gemaakt van Noord-Europees vurenhout.  U heeft al een speeltoren vanaf 475 euro. Alle slotbouten en houtdraadbouten zijn van verzinkt staal en alle schroeven zijn van rvs-staal. Ook kunt u kiezen voor een speeltoren van Robinia hout.

De opties voor uw speeltoren

1. Schommel

Een schommel is een tijdloos speeltoestel. Van jong tot oud wordt er geschommeld. Er kan een schommel aan uw speeltoren gekoppeld worden d.m.v. een aanbouwframe. U kunt kiezen voor een aanbouwframe met 2, 4 of 6 haken.

2. Klimmuur of klimnet

Aan het schommelframe kan ook een klimmuur of klimnet komen. Een klimmuur- of net zorgt voor veel speelplezier en bevordert de behendigheid van kinderen.

3. Glijbuis

Aan uw speeltoren kan een glijbuis bevestigd worden. Dit zet aan tot ontdekking en motiveert de fantasie van kinderen.  

4. Raamkader

Wilt u een heus gebouw van uw speeltoren maken? Dan is een raamkader een aanrader. Zo kan uw kind goed rondkijken en heeft overzicht tijdens het speelplezier.

5. Tafeltje

Krijgt uw kind bezoek in zijn of haar speeltoren? Dan is het handig om een plek te hebben om gasten te ontvangen en drankjes neer te zetten. Met een tafeltje onderin de speeltoren wordt er een ruimte gecreëerd om uit te rusten en bij te praten, met een lekker drankje erbij.

6. Extra trap

Omhoog en omlaag via verschillende kanten? Met een extra trap aan uw speeltoren maakt u het mogelijk. Verbreed de parcours-mogelijkheden van uw kind en laat de speeluren voortduren.

7. Aanbouwbalkje

Wilt u alleen een trapeze of peuterkuipje aan uw speeltoren? Dan kunt u kiezen voor een aanbouwbalkje met 2 haken i.p.v. meteen een schommelframe. Dit scheelt u meer dan 100 euro.

8. Glijbaan

Wanneer u denkt aan een speeltoren, denkt u aan een glijbaan. Deze fantastische manier om naar beneden te gaan (en soms omhoog), is voor kinderen een onmisbare optie. Daarom zijn alle speeltorens van Benschop speelplezier standaard uitgerust met een glijbaan. U kunt zelf kiezen of uw glijbaan groen, geel, rood of blauw wordt.

Biedt gebruikers de veiligheid die ze nodig hebben

U wilt natuurlijk bij de aanleg van een speeltoren in uw tuin een zo goed mogelijke indeling, maar ook zo veilig mogelijk. Daarom is het verstandig om rondom de speeltoren veiligheidsmaatregelen te nemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld rubberen tegels of kunstgras. Deze toepassingen zorgen ervoor dat gebruikers bij eventuele ongelukken zacht vallen. Neem dus de veiligheid mee in de aanleg van een speeltoren in uw tuin.

Vragen over een speeltoren voor in uw tuin?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een speeltoren in uw tuin? Of heeft u andere vragen over een speeltoren voor in uw tuin? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Prijsindicatie aanvragen
Klantbeoordelingen
Beoordelingen van onze klanten:
9.2 van 1 10
9.2 / 10 - 62 beoordelingen
62 Benschop Speelplezier beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
23-08-2022
Snelle levering Goede kwaliteit Aardig personeel...
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Cash