Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl

12 Springs Curve One Trampoline

3.750,00 p/stuk(incl. BTW)
Levertijd op aanvraag, gratis bezorgd
Kom je proefspringen in onze speeltuin? (10 min. van Utrecht)

 

Benschop speelplezier
Productbeschrijving

Al 30 jaar wordt er door Elphymed trampolines voor in de tuin geproduceerd. Nu heeft Elphymed de revolutionaire Curve-One trampoline geïntroduceerd. De Curve-One brengt als allereerste het trampoline park naar de achtertuin. Deze 12 Springs Curve-One trampoline is aan twee zijden verstelbaar en daarmee geheel vlak te maken waardoor hij ook te gebruiken is als mega trampoline. Dit wordt ook wel een tumbling trampoline genoemd.

Trampoline is kantelbaar

De trampoline is kantelbaar en kan door middel van slechts 2 personen in enkele minuten aan beide zijden worden versteld. Dit wordt mogelijk gemaakt door een traploze geleiding. 

Speciaal ontworpen veer

De 12 Springs Curve-One trampoline bevat een speciaal ontworpen lange, dubbel conische veer voor een optimale springervaring. Door deze veer is er sprake van 67% gezondere belasting van spieren en gewrichten met daarbij de juiste afstemming tussen soepelheid en belastbaarheid. Door een thermische verzinking is de best mogelijke bescherming tegen roest mogelijk gemaakt.

Topkwaliteit randkussen

Het randkussen is van het type Extra, een heel unieke trampolinerand. De materialen zijn van topkwaliteit en de Hollandse vakmanschap maakt dit randkussen uniek. Het randkussen bestaat uit de zwaarste kwaliteit kleurvast bisonyl zeildoek. Dit heet ook wel vrachtwagen zeildoek. Het randkussen is gevuld met 30 mm dik waterafstotend schuimrubber. Uiteraard is dit schuimrubber volledig weerbestendig. Het randkussen is in vele kleuren beschikbaar.

Zeer sterk frame

Omdat de lengte van deze trampoline maar liefst 5,84 meter bedraagt, moet de trampoline beschikken over een zeer sterk frame. de trampoline bevat een frame van 3 mm dik staal wat zorgt voor een sterk en onverslijtbaar frame. Door thermische verzinking is er ook hier een maximale bescherming tegen roest.

Geschikt voor openbaar gebruik

Deze trampoline is speciaal gemaakt en gecertificeerd zodat het geschikt is voor openbaar gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin, (basis) school of kinderopvang. Door de speciale aanpak en certificering wordt hoge veiligheid voor openbaar gebruik gegarandeerd. Bekijk hier al onze trampolines voor openbare ruimtes.

Trampoline montage

Benschop Speelplezier kan al de trampolines voor u monteren en eventueel ingraven, hiervoor zijn diverse mogelijkheden.  Vraag een offerte aan.

 
Heeft u een vraag over 12 Springs Curve One Trampoline
 
Stel uw vraag
 
 
Specificaties
Merk 12 Springs
Artikelnummer 120000
Algemeen
Vorm Rechthoekig
Certificaten NEN 1176-2017
Afmetingen 585 x 250 x162 cm
Springmat
Kleur springmat Zwart
Materiaal springmat Permatron
Trampolinerand
Kleur beschermrand Rood
12 Springs Curve One Trampoline 3.750,00 p/stuk (incl. BTW) Levertijd op aanvraag
Klantbeoordelingen
 • fullstar
 • fullstar
 • fullstar
 • fullstar
 • fullstar
9.1 van 1 10
37 Benschop Speelplezier beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
 • fullstar
 • fullstar
 • fullstar
 • fullstar
 • fullstar
13-05-2020
Fijne communicatie...
 • Uitgebreid betaalgemak: