Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benspelen.nl
 • Scherpe tarieven
 • Grootste showtuin van NL
 • Enorm aanbod
 • Made in Holland
 • Maatwerk is mogelijk

Berg Flatground trampolines

Bent u op zoek naar een trampoline die uw uitzicht niet verandert? Bekijk dan ons aanbod Berg flatground trampolines. Berg flatground trampolines liggen op gelijke hoogte met de ondergrond. Hierdoor past de trampoline perfect in uw tuin. U stapt er extra makkelijk op en springen maar! Bekijk de trampolines gelijk met het maaiveld van alle merken.

Waarom Benschop speelplezier?
 • Scherpe tarieven
 • Maatwerk is mogelijk
 • Made in Holland
 • Grootste showtuin van Nederland
 • Ook voor (kinder)feestjes


Reserveer nu voor de speeltuin

Klantbeoordelingen
Beoordelingen van onze klanten:
9.2 van 1 10
9.2 / 10 - 62 beoordelingen
62 Benschop Speelplezier beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
23-08-2022
Snelle levering Goede kwaliteit Aardig personeel...
Aantal tonen:
 

Berg flatground trampolines in verschillende vormen

Heeft u een kleine tuin? Dan zijn rechthoekige trampolines een betere keuze voor u. Heeft u een grote tuin? Dan zijn ronde trampolines weer meer geschikt. U kunt Berg flatground trampolines in beide vormen bestellen. Filter gemakkelijk op uw gewenste vorm en voordat u het weet heeft u uw nieuwe trampoline in huis.

Berg flatground trampolines in diverse formaten

Heeft u naast de juiste vorm van uw nieuwe trampoline ook specifieke wensen over de diameter van uw trampoline? Filter dan gemakkelijk uw nieuwe Berg flatground op de juiste diameter. Zo weet u zeker dat uw nieuwe trampoline de juiste afmeting heeft.

Accessoires voor uw berg flatground trampoline 

Bent u op zoek naar Berg flatground accessoires die precies passen bij uw trampoline? U kunt bij ons filteren op randkussens die precies passen bij uw trampoline. Daarnaast hebben we nog algemene accessoires die u kunt vinden onder ons aanbod accessoires.

Berg flatground trampolines in verschillende prijsklasse

De aanschaf van een trampoline kan duur uitvallen. Om u een handje te helpen, hebben we de Berg flatground gefilterd op prijs. Zo kunt u gemakkelijk de trampolines filteren op basis van uw budget.

Uw nieuwe berg flatground selecteren op kleur

In ons aanbod Berg flatground vindt u trampolines in verschillende kleuren. Zo kunt u gemakkelijk uw gewenste kleur selecteren. Heeft u een tuin met een grasveld en wilt u dat de trampoline hier zoveel mogelijk in wegvalt? Kies dan bijvoorbeeld voor de groene trampolines. Zo kunt u snel en gemakkelijk de juiste trampoline bestellen.

Kom proefspringen op uw nieuwe berg flatground

Wilt u graag de Berg flatground trampolines in het echt bekijken en proberen voordat u deze aanschaft? Dan bent u van harte welkom in onze speeltuin van 10.00 m2 in Nieuwland, Zuid-Holland. In de speeltuin staan meerdere Berg flatground trampolines opgesteld. Ook kunt u langskomen voor een gesprek met advies op maat.

Vragen over de berg flatground trampolines?

Heeft u vragen over de getoonde de Berg flatground trampolines? Of wilt u specifieke wensen voor maatwerk? Wij helpen u graag verder. Maak eenvoudig een afspraak of bel ons direct op 0183 56 11 72. 

Klantbeoordelingen
Beoordelingen van onze klanten:
9.2 van 1 10
9.2 / 10 - 62 beoordelingen
62 Benschop Speelplezier beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
23-08-2022
Snelle levering Goede kwaliteit Aardig personeel...
 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal
 • Cash