Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl
2052-speeltuin-zuid-holland.jpg

Benschop Speelplezier

 

 

Producent van speeltoestellen

Benschop Speelplezier maakt speeltoestellen, trampolines en buitenmeubels van topkwaliteit voor zowel particulier als openbaar gebruik. Doordat wij  veel zelf produceren kunnen we ze voor u naar uw specifieke wensen maken, ook hebben we een ruime keuze uit bestaande standaard modellen om uit te kiezen.

Voor elke tuin een speeltoestel

Voor vrijwel elke tuin is er een oplossing! En altijd scherp geprijsd, doordat u rechtstreeks bij de fabrikant koopt. Wij denken graag met u mee, ons advies is vrijblijvend en gratis!

Grote showtuin speeltoestellen

In de showtuin staan meer dan 50 speeltoestellen opgesteld. Wanneer u een speeltoestel overweegt kunt u die bij ons gratis en vrijblijvend uitproberen. U en uw kinderen kunnen de verschillende merken proberen om zo tot de juiste keuze te kunnen komen.

Trampoline leverancier A-Merken

Trampolines verkopen wij van de bekende en gerenommeerde merken, deze hebben wij ook in onze grote showtuin opgesteld staan.

Naast de bekende merken, produceren wij zelf ook trampolines compleet met een hardhouten bekisting om uw trampoline in te kunnen bouwen in uw tuin, kortom zoekt u iets goeds , dan bent u van harte welkom om te komen kijken in de grootste showtuin van Nederland om te zien wat er allemaal mogelijk is.

De grootste in groot buitenspeelgoed

Wij nodigen u graag uit om eens geheel vrijblijvend te komen kijken bij de grootste in groot buitenspeelgoed! Onze winkel en showrooms zijn geopend op maandag t/m zaterdag van 8:00 - 18:00 uur. Het is ook mogelijk om op afspraak 's avonds langs te komen.

Neem direct contact op
Over ons

Benschop speelplezier

Speeltoestellen Nieuwland

 
  • Uitgebreid betaalgemak: