Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benschopspeelplezier.nl

Springfree trampolines

Op zoek naar de allerveiligste trampoline? De trampolines van Springfree staan garant voor de hoogste veiligheid. Deze trampolines zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat kinderen en ouderen op een veilige manier kunnen genieten van de trampoline. Wilt u de trampoline graag even bekijken of testen? Neem dan een kijkje in onze speeltuin. U kunt ook contact met ons opnemen. Wij nemen dan binnen 1 dag telefonisch contact met u op.

 
2022-shifting-wheels.jpg

Springfree shifting wheels

€ 99,00 5 werkdagen levertijd
 
 
2013-flexrstep.jpg

Springfree Flexrstep

€ 99,00 5 werkdagen levertijd
 
 
2019-flexrhoop-1.jpg

Springfree Flexrhoop

€ 199,00 5 werkdagen levertijd
 
 
2018-s155-studio.jpg

Springfree S155 jumbo vierkant trampoline op poten + safetynet 400 x 400 cm zwart

- Veiligste trampoline.
- Afmeting 4,0 x 4,0 meter.
- Met veiligheidsnet.
€ 1.849,00 5 werkdagen levertijd
 
 
2017-s113-studio.jpg

Springfree S113 grote vierkant trampoline op poten + safetynet 340 x 340 cm zwart

- Veiligste trampoline.
- Afmeting 3,4 x 3,4 meter.
- Met veiligheidsnet.
€ 1.599,00 5 werkdagen levertijd
 

Maximale veiligheid

De trampolines van Springfree zijn speciaal gemaakt om maximale veiligheid te kunnen garanderen. In ons assortiment van Springfree zijn alleen trampolines terug te vinden die over een veiligheidsnet beschikken. Hierdoor kan een springer niet van de trampoline vallen, waardoor de veiligheid aanzienlijk verbeterd wordt.

Verschillende vormen

De veilige trampolines van Springfree zijn in verschillende vormen bij ons te verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit ronde, rechthoekige en ovale trampolines. Hierdoor kunt u kiezen voor een trampoline die het beste bij u past en het mooiste in uw tuin staat.

Het merk Springfree

De uitvinder van Springfree Trampoline is Dr. Keith Alexander. Hij is een professor in de Ingenieurswetenschappen aan de Universiteit van Canterbury in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Toen hij ruim 15 jaar geleden een trampoline voor zijn kinderen wilde kopen, vond hij dat de trampolines die toentertijd op de markt waren maar gevaarlijk. Hierdoor ging hij aan de slag om met zachtere materialen en materialen van zeer hoge kwaliteit, een trampoline te produceren die garant stond voor de allerhoogste veiligheid. Hieruit ontstonden de Springfree trampolines. 

Kom ze bekijken

Naast onze webshop hebben wij ook een grote outdoor speeltuin van 10.000m2. Breng eens een bezoek aan onze speeltuin voor een onvergetelijke dag voor de kinderen en u kunt zelf meteen onze producten aanschouwen. In de speeltuin staan namelijk meerdere Springfree trampolines opgesteld. Hier kunt u gelijk zien hoe de Springfree trampolines na veelvuldig gebruik en vele weersomstandigheden eruit zien. Het resultaat zal u verbazen!

Contact

Heeft u specifieke wensen? Wij nemen ze graag met u door om tot gewenste resultaat te komen. U kunt via ons contactformulier rechtstreeks en geheel vrijblijvend een afspraak maken.

  • Uitgebreid betaalgemak: