Benschop Speelplezier
Benschop Speelplezier
Smalzijde 25 b
4243 JP Nieuwland
0183 56 11 72 - info@benspelen.nl
  • Scherpe tarieven
  • Grootste showtuin van NL
  • Enorm aanbod
  • Made in Holland
  • Maatwerk is mogelijk

Welke schommel kopen?

15-07-2022

Bent u van plan om een schommel aan te schaffen voor in de tuin? Met het brede aanbod schommels wordt het steeds moeilijker voor om de juiste keuze te maken. In deze blog geven we u een overzicht van de belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een schommel. Zo bent u ervan verzekerd dat u een goede keuze maakt bij de aanschaf van uw nieuwe schommel.

Soort schommel

Schommels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Het is daarom belangrijk dat u voor de aanschaf van uw nieuwe of schommel bedenkt welk soort schommel het beste bij uw tuin past. U kunt hierbij kiezen uit de volgende soorten:

Formaat van uw schommel

De grootte van uw tuin heeft veel invloed op de keuze van uw nieuwe schommel. Ons assortiment bestaat uit schommels van 124cm tot wel 1000cm breed. Zo hebben we voor elk formaat tuin een passende schommel. Wilt u zeker weten dat u een schommel koopt die in uw tuin past? Selecteer ons assortiment schommels op basis van breedte. Zo weet u zeker dat uw nieuwe schommel past.

De plaats van uw schommel

Naast verschillende soorten en maten kunt u ook kiezen voor verschillende vormen van plaatsing. Wilt u bijvoorbeeld dat uw schommel het gezichtsveld zo min mogelijk beperkt? Dan is het verstandig om te kiezen voor een schommelpaal of aanbouwschommel. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de uitzwaai van de schommel. Er moet wel nog genoeg ruimte zijn om er veilig langs te lopen.

Materiaal van uw schommel

Een metalen schommel is over het algemeen goedkoper dan een houten schommel en heeft weinig onderhoud nodig. Nadelen van metalen schommels zijn dat ze kunnen gaan roesten en in de zomer erg heet kunnen worden. Houten schommels moeten dan weer wat regelmatiger behandeld worden, maar gaan vaak wel mooi op in uw tuin.

Robinia schommels

Voor een uitstekende kwaliteit schommel kiest u voor Robinia. De Robinia boomstammen zorgen ervoor dat de schommel er heel natuurlijk uitziet. Daarnaast heeft elke schommel zijn eigen unieke vorm en uitstraling.

Op maat gemaakte schommel kopen

Heef u specifieke wensen? Wij nemen ze graag met u door om tot een gewenst resultaat te komen. Door onze jarenlange ervaring in het maken van schommels en andere speeltoestellen kunnen we passend advies bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak met ons.

Vragen over schommels voor in uw tuin?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een schommel in uw tuin? Of heeft u andere vragen over schommels voor in uw tuin? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Prijsindicatie aanvragen
Klantbeoordelingen
Beoordelingen van onze klanten:
9.2 van 1 10
9.2 / 10 - 62 beoordelingen
62 Benschop Speelplezier beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
23-08-2022
Snelle levering Goede kwaliteit Aardig personeel...
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Cash